Examing The Productivity Constraints In The Libyan Construction Companies (Abstract) - Saad Hamad Saleh, Mohamed (2013)
Bagi meningkat produktiviti dalam pembinaan adalah satu perkara yang mustahil untuk dicapai tanpa mengenal pasti faktor-faktor yang mempengaruhi produktiviti.