Community Enhancement Through Participatory Planning : A Case Of Tsunami Disaster Recovery Of Banda Acheh City, Indonesia (Abstract) - Yuswita Harahap, Grace (2013)
Kajian ini bertujuan untuk memahami makanisma dan prosuder penyertaan awam dikawasan yang terjejas akibat bencana Tsunami dan mengkaji samada proses tersebut menyumbang kepada pemulihan komuniti yang terlibat.