Universiti Sains Malaysia Student Housing Preferences: Fulfilled Preferences And Sense Of Attachment To Residence (Abstract) - Khozaei Ravari, Fatemeh (2012)

(untitled)
Para penyelidik sering terlepas pandang tentang kepentingan memenuhi keperluan kediaman pelajar dan pengaruhnya terhadap kepuasan pelajar, walaupun ia bukannya bidang kajian yang baru.