The Development Of Fibres Reinforced Flowable High Strength Mortar And Concrete As Repair Materials (Abstract) - Thanon Dawood, Eethar (2011)
Kajian tentang konkrit kekuatan tinggi mudah alir dan mortar sebagai bahan pembaikan telah dijalankan untuk memahami tabiat bahan-bahan ini di kawasan-kawasan pembinaan.