Coolong Petential of Passive Roof Treatments on The Concrete Flat Roof in Penang, Malaysia (Abstract) - Ismail, Asmat (2013)
Peningkatan suhu global akibat pemanasan global telah memberikan impak besar keatas persekitaran dan penghuni bangunan.