The Determination of Corporate Social Disclosure in the Annual Reports of Malaysian Construction Companies: an Application of Stakeholder Theory (Abstract) - Sm Gembri, Abdulmunaem (2013)
Kajian ini bertujuan menyelidik perkara yang menyebabkan syarikat pembinaan Malaysia yang tersenarai secara sukarela menyediakan maklumat sosial dan persekitaran dalam laporan tahunan mereka.