The Implemention And Practices Of Risk Management Among Contractors In Saudi Arabia (Abstract) - Saleh Abushamah Al Esayi, Abdsalam (2012)
Risiko mempunyai impak yang signifikan ke atas prestasi projek pembinaan dari segi kos, masa dan kualiti.