EUM 221-3 - Kebarangkalian Dan Statistik Gunaan - September 1998 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1998)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1998/99 September 1998 Masa: 3 jam