EUM 211 - Penyelidikan Operasi - Oktober - November 1994 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1994)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1994/95 Oktober - November 1994 Masa: 3 jam