EUM 211 - Penyelidikan Operasi - Oktober - November 1992 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1992)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1992/93 Oktober - November 1992 Masa: 3 jam