Eum 211 - Penyelidikan Operasi - Oktober - November 1991 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1991)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1991/92 Oktober - November 1991 Masa: 3 jam