EUM 201 - Matematik Kejuruteraan III- Oktober/November 1992 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1992)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1992/93 Oktober/November 1992 Masa: 3 jam