EUM 102 - Matematik Kejuruteraan II - Oktober/November 1995 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1995)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 Masa: 3 jam