EUM 101 - Matematik Kejuruteraan I - Oktober/November 1994 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1994)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1994/95 Oktober/November 1994 Masa: 3 jam