EUM 101 - Matematik Kejuruteraan I - Oktober/November 1993 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1993)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1993/94 Oktober/November 1993 Masa: 3 jam