EUM 101 - Matematik Kejuruteraan I - Oktober/November 1991 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1991)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1991/92 Oktober/November 1991 Masa: 2 jam