EEU 202 - Elektronik Untuk Jurutera - Oktober/November 1996 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1996)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1996/97 Oktober/November 1996 Masa: 2 jam