EET 405 - Rangkaian Perhubungan - Oktober/November 1989 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1989)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1989/90 Oktober/November 1989 Masa: 3 jam