EEU 104 - Teknologi Elektrik - Oktober/November 1996 - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (1996)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1996/1997 Oktober/November 1996 Masa: 3 jam