MAA 101 - Kalkulus untuk pelajar Sains I - September - Oktober 2003 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2003)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September - Oktober 2003 Masa : 3 jam