Apex - USM Perlu Segera Laksana Pelan Pemacu Transformasi. - Utusan, Malaysia (2008)
PULAU PINANG 4 Sept. - Universiti Sains Malaysia (USM) yang telah diiktiraf sebagai universiti Apex perlu melaksanakan Pelan Pemacu Transformasi secepat mungkin dengan menetapkan sasaran tertentu bagi tempoh lima tahun akan datang.