DTM 348/4 - Peralatan Dan Teknik Makmal Fizik - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
PePeriksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1 997/98 SePtember 1997 Masa: 2 jam