DTM 321/4 Teknik Pembedahan Pengawetan & Pameran Spesimen - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997198 Sqptember 1997 Masa : 3 jam