DTM 301/2 - Pengurusan Dan Pentadbiran Makmal Serta Komunikasi - Ogos - September 1998 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1998)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik I 998/99 Ogos/SePtember 1998 Masa : 2 jam