DTM 301/2 - Pengurusan Dan Pentadbiran Makmal Serta Komunikasi - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1 997/98 September 1997 Masa : 2 jam