Apex - Universiti Apex IPT Layak Diketahui Ogos Ini. - Utusan, Malaysia (2008)
KUALA LUMPUR 7 Julai - Institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan yang layak menyertai program Universiti Apex akan diketahui selewat-lewatnya penghujung Ogos ini. Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin berkata, kementeriannya akan membentangkan permohonan tersebut ke Kabinet dalam masa terdekat.