DTM 251 - Struktur Atom Dan Pengikatan Kimia – Oktober - November 1989 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (1989)
Peperiksaan Semester I Sidang Akademik 1989/1990 Oktober/November 1989 Masa: 2 jam