DTM 234/2 - Keelektrikan Dan Kemagnetan Asas - Ogos - September 1998 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1998)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik I 998/99 Ogos/September 1998 Masa: 2 jam