DTM 234/2 - Keelektrikan Kemagnetan Dan Elektronik Asas - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997 198 September 1997 Masa: 2jam