DTM 231/3 - Keelektrikan Kemagnetan Dan Elektronik Asas - Oktober - November 1989 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (1989)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1989/1990 Oktober/November 1989 Masa: 3 jam