DTM 213/2 - Pengurusan Haiwan & Tumbuhan Di Dalam Eksperimen - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997/98 September 1997 Masa : 2 jam