DTM 211/2 Peralatan & Teknik Makmal Biologi I – Oktober - November 1989 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (1989)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1989/1990 Oktober/November 1989 Masa: 2 jam