DTM 211/2 - Peralatan Dan Teknik Makmal Biologi I - September 1997 - KPDTM, Koleksi Kertas Peperiksaan Diploma Teknologi Makmal (1997)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1997198 SePtember 1997 Masa : 2 jam