Apex - Pengiktirafan Sangat Besar Kepada USM. - Utusan, Malaysia (2008)
PULAU PINANG 3 Sept. - Pemilihan Universiti Sains Malaysia (USM) sebagai universiti Apex pertama negara ini merupakan satu pengiktirafan yang sangat besar dan menjadi hadiah istimewa sempena sambutan ke-40 tahun universiti itu tahun depan.