BTT 201/3 - 321/3 - Teknik-Teknik Bioteknologi Molekul - Ogos-September 1998 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (1998)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/1999 Ogos/September 1998 Masa : 3 jam