Apex - Cadangan Tubuh Universiti Apex. - Utusan, Malaysia (2008)
PUTRAJAYA 15 Jan. – Kertas cadangan penuh penubuhan Universiti Apex yang dilaksanakan di bawah Pelan Strategik Pendidikan Tinggi Negara (PSPTN) dijangka dikemukakan kepada kerajaan pada pertengahan tahun ini.