BST 304/3 - Ekologi Dan Pengurusan Hidupan Liar – Februari -Mac 2003 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2003)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari/Mac 2003 Masa : 3 jam