BST 313/3 - Ekologi Dan Pengurusan Rumpai – September - Oktober 2003 - PPSKJ, Pusat Pengajian Sains Kajihayat (2003)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2003/2004 September/Oktober 2003 Masa : 3 jam