Usage Of Smart Card E-Payment In Public Transportation And Other Enterprises. An Empirical Study In Penang - Liew, Choy Foon (2011)

(untitled)
Kad pintar hari ini digunakan di seluruh dunia sebagai kad pengenalan peribadi untuk akses komputer peribadi peralatan kawalan dan sistem keselamatan bangunan korporat.