The Sustainability Of A Sunset Industry In Malaysia: A Case Study On Khay Hor Charcoal Factory - Giam , Kah Hooi (2011)

(untitled)
Perusahaan arang di Matang, Perak, merupakan satu industri yang berkembang pada awal tahun 1930-an, tetapi kini ia sedang menghadapi cabaran hebat mengakibatkan kecerunannya dari segi jumlah hasilan dan jualan.