Apex - Universiti Apex Bebas Tambah Pensyarah Asing. - Utusan, Malaysia (2007)
PETALING JAYA 28 Ogos – Kerajaan akan memberi kebebasan kepada Universiti Apex yang akan ditubuhkan di bawah Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara untuk mengambil lebih ramai pensyarah dan pelajar asing bagi membolehkan ia melahirkan para penyelidik bertaraf Nobel Laureate.