The Perception Of Non-Governmental Organization Using Internet As Medium To Promote Sustainable Development In Malaysia - Subramanian, Santhye (2011)
Kajian ini bertujuan untuk menganalisa persepsi Organisasi Bukan Kerajaan dan internet dalam mempromosikan kesedaran mengenai pembangunan lestari.