The purpose of this study is to identify the determinants of Malaysia’s Electrical & Electronics (E&E) exports. - Choon Ho, Cheng (2011)

(untitled)
Penyelidikan ini bertujuan untuk mengkaji kesan amalan pengurusan rantaian bekalan terhadap prestasi organisasi dan menyiasat kesan pengurusan pengetahuan proses sebagai pengantara dalam penentuan hubungan tersebut.