The Factors Influencing Malaysia’s Electrical & Electronics(E&E) Exports 1970 - 2010 - Cheong , Chee Fook (2011)

(untitled)
Tujuan kajian ini dilakukan adalah untuk menentukan factor-faktor yang mempengaruhi eksport elektrikal & elektroniks (E&E) di Malaysia.