The Factors Influencing Chicken Lovers In Malaysia, Race As The Moderating Variable - Halili, Munira (2011)

(untitled)
Daging ayam dimakan secara meluas dan merupakan spesis ternakan yang terkenal di dunia. Kegemaran dan pemakanan daging ayam meningkat secara pesat di Malaysia.