The Effectiveness Of Virtual Team: An Empirical Investigation Of Manufacturing Industry In Penang Malaysia - CHONG KING, TAN (2011)
Pasukan maya (virtual team) akan menjadi satu cara asas untuk menjalankan perniagaan demi organisasi terus bertanding dalam sekeliling global.