Apex - Implikasi Universiti Apex 15 September 2008. - Utusan, Malaysia (2008)
Setinggi-tinggi tahniah kepada Universiti Sains Malaysia (USM) kerana telah dianugerahkan status Universiti Apex. Ramai orang menyoal mengapa status Universiti Apex dianugerahkan kepada USM. Tidak kurang juga yang tidak puas hati. Masing-masing merasakan bahawa universiti merekalah yang patut menang.