Apex - USM Tawar Kursus Baru 13 September 2008. - Utusan, Malaysia (2008)
PULAU PINANG 12 Sept. - Universiti Sains Malaysia (USM) bakal menawarkan Ijazah Lanjutan Pentadbiran Perniagaan bertaraf eksekutif (eMBA) dalam bidang Sains Khidmat, Pentadbiran dan Kejuruteraan (SSME).