Apex - USM Diyakini Muncul Universiti Terbaik 6 September 2008. - Utusan, Malaysia (2008)
KANGAR 5 Sept. - Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Dr. Md. Isa Sabu (gambar) yakin Universiti Sains Malaysia (USM) yang diumumkan sebagai universiti Apex kelmarin, mampu mencapai sasaran kelompok 50 universiti terbaik dunia menjelang 2020.