Sustaining Total Quality Management: Examining In Process Analysis And Layout Design At Inari Technology Sdn Bhd - Snawi, Adlina (2011)

(untitled)
Pelaksanakan program Pengurusan Kualiti Menyeluruh (TQM) adalah lebih daripada hanya memasang sistem dan prosedur.